Un bărbat din Galaţi s-a înjunghiat în inimă în faţa uşii casei. Soţia nu îl lăsa înăuntru
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Un gălăţean s-a sinucis chiar în faţa uşii apartamentului unde locuia, pentru că soţia nu îl primea în casă. 

Bărbatului îi expirase ordinul de restricţie şi se întorsese acasă la nevastă şi la cei doi copii, dar nu a fost primit în casă. Atunci s-a înjunghiat în inimă. Două echipaje de la ambulanţă s-au chinuit să-l resusciteze, dar totul a fost în zadar.

Iniţial, s-a sunat la 112 pentru un conflict în familie. „Colegii mei au fost trimişi iniţial să intervină la o adresă unde era reclamat un scandal în familie. Când au ajuns acolo au găsit în faţa apartamentului un bărbat căzut jos, iar lângă acesta era un cuţit cu urme de sânge. Jandarmii au verificat dacă are puls şi au început manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanţei. Bărbatul venise acasă, a vrut să intre în apartament, a bătut în uşă, dar familia nu i-a deschis. Soţia şi cei doi copii minori susţin că nu l-au primit în casă de teamă, deoarece acesta era cunoscut în a avea un comportament agresiv, dar nu au crezut când el a spus că îşi va înfinge cuţitul în inimă“, a explicat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi, conform MonitoruldeGalaţi.ro

După zeci de minute de resuscitare, omul a murit. „Pacientul este decedat, este un stop cardio-respirator în urma unei plăgi înjunghiate la nivelul toracelului anterior drept, în urma unui conflict familial“, a explicat dr. Carmen Turcu, SAJ Galaţi. Poliţiştii au preluat ancheta şi cel mai probabil vor deschide în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel