Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Cultura
 
14 ian, 14:26
Un celebru actor din serialele American Horror Story și The OA a murit la 27 de ani
Actorul australian a murit la începutul anului, iar detaliile despre moartea acestuia nu au fost făcut publice.
Foto: Instagram Harry Hains

Actorul australian Harry Hains a murit pe 7 ianuarie, la 27 de ani, din motive care nu au fost făcute publice încă, conform Agerpres.

Harry Hains era cunoscut pentru rolurile din serialele „American Horror Story" și „The OA", fiind implicat în alte cinci proiecte care aveau ca dată de lansare următorii doi ani. Mama tânărului, Jane Badler, a anunțat știrile triste pe Instagram și i-a adus un omagiu, publicând fotografii cu el.

Lupta cu o boală mintală și cu dependența

 

„La 7 ianuarie frumosul meu fiu a murit. Avea 27 de ani şi întreaga lume la picioare. Însă, din păcate, a fost nevoit să lupte cu o boală mintală şi cu dependența. A fost o scânteie care a strălucit cu putere pentru scurt timp... Îmi vei lipsi, Harry, în fiecare zi a vieții mele", a scris mama actorului, pe Instagram.

Badler a fost actriță în serialul „V", iar fiul său a vrut să-i urmeze pașii și s-a lansat timpuriu în industria serialelor televizate, debutând pe micile ecrane în 2015, în cel de-al patrulea sezon al „American Horror Story". „The OA" și „Sneaky Pete" au fost alte seriale care l-au avut ca personaj, precum și filmele „Groupies", „Chase" și „Peridot".

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri