Unde a fugit Alexandru Arșinel. ”Aici mă găsiți”
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Ce mai face Alexandru Arșinel? 

Maestrul ne-a spus că se află la Sinaia, într-o oază de liniște, până sâmbătă când va avea ultimul spectacol din această stagiune, la Teatrul Tănase. Actorul spune că pandemia a lovit crunt pe toată lumea.

'Este o perioadă greu de interpretat. Deși este concediu, nu poți să ai o stare de relaxare. Această pandemie a lovit direct pe toată lumea, nu doar pe artiști. Sunt la Sinaia, la o cabană mai izolată, unde este un aer proaspăt. Am venit aici și pentru soția mea, și pentru copiii care mă vizitează din când în când. Dar încă nu am închis stagiunea. Sâmbătă mai avem un spectacol după care vom pregăti stagiunea de toamnă.' a declarat Alexandru Arșinel.

DC News: Cum vedeți debutul noii stagiuni? Care este mesajul dumneavoastră pentru cititorii DC News și pentru iubitorii de teatru?

'Lucrurile vor redeveni normale doar în condiții prielnice pentru redeschiderea în liniște. Din păcate, cred că mult timp nu vom mai avea liniște. Pentru cei care mă iubesc, îi iubesc și eu. Pentru publicul spectator care vine la Teatrul Tănase am toată dragostea. Este un public care mi-a însoțit viața timp de aproape 60 de ani. Gânduri bune și frumoase pentru ei! Îi aștept în continuare la spectacole. Teatrul va trăi și în funcție de dorința spectatorilor! Nu trebuie să disperăm! Trebuie să ne încurajăm și să găsim forme prin care să nu ne despărțim de teatru!' a declarat actorul Alexandru Arșinel, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel