Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
13 aug 2019 / 19:05
Octavian Stănescu, viceprimar Caracal: Unde au fost duse gunoaiele din curtea lui Dincă, chiar înainte de incendiul din Caracal
Este incendiu la o groapă de gunoi din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Ar lua foc în fiecare an acea groapă de gunoi, acum fiind coincidența cu tragedia din Caracal. Coincidența e și mai mare: chiar zilele acestea am văzut cu toții cum au fost cărate cu tractorul gunoaiele din curtea lui Gheorghe Dincă, gunoaie cărora li s-a pierdut urma. 
Casa lui Dincă

"Aştept şi eu un răspuns privind gunoaiele. Mi s-a zis iniţial că s-a plecat cu ele la groapa de gunoi, aştept să mi se confirme. Am sunat, se aşteaptă confirmarea paznicului de la groapa de gunoi. Acolo unde arde este o groapă intermediară, făcută de câţiva ani de zile, a funcţionat până s-a implementat sistemul de colectare de deşeuri. Există în oraş şi o platformă, aştept să aflu unde au fost duse gunoaiele, la groapa asta de gunoi sau pe platformă. Oricum, vreau să vă spun că groapa de gunoi, la temperaturi foarte mari, se aprinde. Anual se întâmplă. Acum a fost şi coincidenţa asta. Groapa aia, de obicei se întâmplă să ardă. Despre cea intermediară este vorba, de lângă casa lui Dincă", a declarat Octavian Stănescu, viceprimarul oraşului Caracal, în exclusivitate pentru DCNews

Incendiu lângă casa lui Dincă, la groapa de gunoi

 

În apropiere de casa lui Gheorghe Dincă a izbucnit marţi un incendiu, la care au fost chemaţi să intervină mai mulţi pompieri. 

"Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi situată la ieşire din municipiul Caracal, spre municipiul Craiova. Intervin în acest moment pompieri din cadrul Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două motopompe remorcabile. Intervin 20 de subofiţeri, sub coordonarea comandantului Detaşamentului Caracal, iar la faţa locului se deplasează inspectorul şef şi prim adjunctul ISU Olt. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea mai multor focare", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Sublocotenent Alin Băsăşteanu.


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri