Universitatea Politehnica Timişoara a investit peste 1 milion de euro în pregătirea noului an academic
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) a investit peste 1 milion de euro în pregătirea noului an academic, lucrări curente efectuându-se în complexul studenţesc şi la Baza Sportivă nr. 2, cu igienizarea integrală a restaurantului studenţesc al UPT, precum şi a mai multor cămine.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior remis, joi, AGERPRES, UPT are o bază materială cu spaţii pentru studiu, cămine care asigură cazarea tuturor studenţilor proprii, cantine, o bibliotecă modernă, trei baze sportive şi alte dotări, pentru care, la fel ca şi în anii precedenţi, universitatea a alocat şi în această vară sume importante reparaţiilor, reabilitărilor, reparaţiilor capitale, amenajărilor de săli de curs şi laboratoarelor, dar şi pentru alte lucrări necesare pentru debutul unui nou an de învăţământ.

De lucrări de reabilitare şi reparaţii capitale, în valoare de peste 2 milioane de lei (circa 450.000 de euro) au beneficiat căminul C9, sala de sport de la Facultatea de Inginerie din Hunedoara şi căminul C25. Amenajări ale unor săli de curs şi laboratoare din cadrul facultăţilor UPT au totalizat peste 242.000 de lei (50.000 de euro). Alte lucrări suplimentare au vizat reparaţiile unor drumuri şi platforme ale universităţii, în valoare totală de circa 280.000 de euro, lucrări la Rectoratul UPT, în valoare de 45.000 de euro şi lucrări la Corpul R al UPT, în valoare de 40.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel