Urmărește emisiunea live
Urmărire ca-n filme și polițiști amenințați. Jandarmii au intervenit
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un tânăr care nu deținea permis de conducere a fost urmărit de polițiști. Ulterior, acesta s-a sustras verificărilor, iar o altă persoană i-a amnințat pe oamenii legii. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului. 

Ieri, în jurul orei 13.30, patrula de ordine și siguranță publică, care desfășura activități pe raza localității Sălsig, județul Maramureș, a oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr despre care existau indicii că nu deține permis de conducere.

Întrucât persoana de la volan nu a oprit la semnalele regulamentare, polițiștii au pornit în urmărirea sa. La scurt timp, tânărul de 28 de ani a oprit autoturismul, însă s-a sustras verificărilor polițiștilor.

Polițiștii au fost amenințați

Totodată la fața locului s-au adunat mai multe persoane pentru a-i împiedica pe polițiști să efectueze actele procedurale legale. Un alt tânăr, de 20 de ani, i-a amenințat pe polițiști.

Aceștia au fost somați să înceteze orice act de violență, fără a se face uz de armamentul din dotare.

Jandarmii au intervenit

La fața locului au ajuns și două echipaje de jandarmi, iar mulțimea a fost dispersată.

A fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel