Urs lovit, lăsat pe stradă. Postarea tristă care a făcut înconjurul internetului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
urs
urs
O postare cu puternic impact emoțional a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce un urs lovit, a fost lăsat să agonizeze pe stradă, la Harghita.

Cazul ursului lovit, lăsat să agonizeze pe stradă, a stârnit nenumărate reacții, în principal în mediul online, pe rețelele de socializare.

De la comentarii și reacții, până la postări interesante despre realitatea din țara noastră. Trei imagini, sub formă de poveste, au fost postate, astăzi pe Facebook, sub numele lui Carmen Dh. Pencil & Paper. În doar câteva ore, postarea a adunat mii de comentarii, reacții, iar în prezent are 12 mii de distribuiri.

Povestea, sub formă de dialog între urși

Ursul 1: "De ce? Cu ce v-am greșit? Ajutați-mă vă rog, nu-mi mai simt lăbuțele"

Ursul 2: "Nu-ți fie frică, plecăm într-o lume mai bună"

Reacțiile oamenilor

"Noi oamenii distrugem tot ceea ce ne ofera natura si nu in scopul vieții ci pur si simplu pentru plăcere,iar asta este foarte trist", "Ți se rupe sufletul doar când te uiti la el. Opriți-vă frate să mai faceți atâta rău .. ajunge... au dreptul să trăiască oricât de "periculos" ar fii", "Imaginea "României! Trist .. noi ca și popor nu o sa ne mai facem bine niciodata",  Văd în ultima perioada continuu acest "Iarta-ne" și deja mă frustreaza acest lucru. Eu nu vă înțeleg, stați si vă plangeți amarul pe Facebook, dar de făcut, nu se face nimic. Hai sa schimbăm ceva, cumva, începând cu orice, altfel părerile de rău pe Facebook nu schimbă cu nimic societatea în care trăim", au scris mai mulți internauți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel