US Open. Serena Williams, desființată: E o prostie!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Serean Williams. foto: @usopentennis / facebook
Serean Williams. foto: @usopentennis / facebook
Cehoaica Barbora Strycova (32 de ani, locul 25 WTA), a vorbit despre arbitrul portughez Carlos Ramos și l-a apărat în cazul incidentului pe care acesta l-a avut cu americanca Serena Williams.

"Ramos este dur, este unul dintre cei mai duri arbitri din lume. A făcut ce trebuia să facă în acel meci. Ea a depășit limitele. Ramos trebuia să se comporte diferit doar pentru că ea e Serena Williams?! Mi se pare curios că a făcut asta când pierdea!

Spune că a făcut-o pentru apăra femeile? E o prostie! Pentru arbitri nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Pe Nadal nu l-am văzut țipând așa la un arbitru. Eu, care sunt femeie, primesc multe avertismente. Se vor schimba regulile acum în meciurile Serenei? Dacă da, să-mi spuneți.

Ea și sora ei (n.r. Venus) umblă mereu cu 'câinii' după ele, au gașca lor. E ciudat, deși e un sport individual", a declarat Strycova, potrivit site-ului bolamarela.pt, informează GSP.

Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a sancționat-o deoarece primea indicații în timpul meciului de la antrenorul său. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos", mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel