Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

19 feb, 13:20
V. Alexandru: Eșec găsit la Muncă. Solomon: Vă fac atentă să nu aberați
Violeta Alexandru a vorbit în cadrul audierilor din comisia de Muncă despre problemele grave pe care le-a găsit în Ministerul Muncii. 

Audiată în comisia de Muncă pentru un nou mandat ca ministru al Muncii, Violeta Alexandru a vorbit despre arhivele de la Casele de Pensii. Problema semnalată l-a amuzat pe președintele comisiei, Adrian Solomon.  

Violeta Alexandru: Am scos la lumină o problemă care arată la Ministerul Muncii ce eșec am găsit. Arhivele oamenilor care au muncit în această țară sunt într-o serioasă problemă... Mie nu îmi vine să râd domnule președinte. Arhivele cu cărțile de muncă sunt într-o serioasă problemă. 

Președintele comisiei de Muncă, Adrian Solomon: Cărțile de muncă ar trebui să fie acasă la oameni, nu în arhive. M-ați făcut atent și voiam să vă fac și eu atentă să nu aberați. 

Violeta Alexandru: Acelea care sunt în continuare în posesia instituților publice se află într-o stare improprie pentru a păstra calitatea informațiilor din interior. Am găsit un contract despre care știu și predecesorii mei cu un procent incomplet de cărți de muncă scanate. Scanate prost, date încărcate eronat și cheltuieli inutile, nejustificate în raport cu ce și-a propus proiectul respectiv. Instituțiile pe care le-am găsit, le-am găsit arogante și neimplicate. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri