Va deveni tată. A făcut anunțul cu lacrimi în ochi. Veste bună în showbiz-ul românesc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un actor cunoscut a făcut anunțul mult așteptat pentru fani. Va deveni tată pentru prima oară și se va căsători.

Au fost momente grele pentru Augustin Viziru deoarece a fost nevoit să părăsească show-ul "Survivor România", în urma accidentării grave la picior.

Acesta și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi de la echipa Faimoșilor și de la fani, și le-a transmis acestora cele mai frumoase mesaje. 

Tată pentru prima oară

„Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii", a declarat Augustin Viziru, în cadrul emisiunii Survivor România de la Kanal D..

Mesajul pentru echipa Faimoșilor de la Survivor România

 

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi. Să aveți grijă mare de voi. Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare", le-a transmis actorul colegilor de echipă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel