Văduva şi primii doi copii ai cântăreţului Johnny Hallyday, pe cale să ajungă la un acord în privinţa cavoului artistului
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Văduva cântăreţului Johnny Hallyday, Laetitia, şi-a luat angajamentul luni, prin intermediul unui comunicat de presă, de a-i informa pe primii doi copii ai starului francez, David Hallyday şi Laura Smet, în legătură cu construirea unui cavou ce ar urma să adăpostească sicriul celebrului artist, contestată de fiica cea mare a rockerului, informează AFP.

"Din voinţa de a linişti lucrurile şi de a favoriza o revenire la dialog, mă angajez ca David şi Laura să primească informaţii cu regularitate şi transparente în legătură cu evoluţia lucrărilor şi amenajarea cavoului familial", a precizat Laetitia Hallyday în acel comunicat remis redacţiei AFP, citează Agerpres.

Văduva rockerului, ale cărei relaţii cu cei doi copii mai mari ai cântăreţului au devenit tensionate după decesul artistului în decembrie 2017, este pe punctul de a construi un cavou familial în cimitirul Lorient de pe insula franceză Saint-Barthelemy, în care a fost înhumat Johnny Hallyday. Ea doreşte să transfere sicriul soţului ei în acel cavou imediat după finalizarea lucrărilor.

"David şi Laura, pe deplin informaţi, vor putea să asiste şi să participe la aceste operaţiuni, fără nicio restricţie. Astfel, la aproape doi ani de la moartea lui, Johnny îşi va dormi somnul de veci în acel loc pe care el însuşi l-a ales", a adăugat văduva cântăreţului.

Autorizaţia de exhumare a sicriului lui Johnny Hallyday şi de transferare a acestuia în cavoul aflat în etapa de construcţie a fost suspendată la începutul lunii octombrie, în urma unei solicitări depuse în instanţă de Laura Smet.

"Sper că Laetitia va înţelege într-o bună zi că nu poate să acţioneze singură şi că deciziile de acest gen presupun anumite discuţii... Dar, pentru a nu exista ambiguitate, Laura nu se opune în principiu niciunui proiect de cavou, cu condiţia să fie consultată în prealabil", a declarat pentru AFP, pe 3 octombrie, avocatul Laurei Smet, Emmanuel Ravanas.

"Înainte de a muri, Johnny a ales el însuşi mormântul în cimitirul Lorient de pe insula Saint-Barthelemy şi a comandat construirea unui cavou. Fiind vorba despre un loc de veci şi de reculegere, am ţinut să respect ultimele dorinţe ale soţului meu, fără a încerca să îi rănesc nici pe David, nici pe Laura, în acest demers", a adăugat Laetitia Hallyday în acelaşi comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel