Val Vâlcu susține înființarea unui nou partid: Uniunea Salvați România de... Voiculescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto gov.ro
foto gov.ro
Jurnalistul Val Vâlcu susține înființarea unui nou partid USR, unul care să nu fie afectat și subjugat de Vlad Voiculescu.

”Ar trebui fondat un nou partid: Uniunea Salvați România de Voiculescu. Lipsa de reacție a USR, a premierului Cîțu arată că sunt total subjugați de acest Voiculescu. Măcar din instinct de conservare, îl puneai la punct. L-a sfidat pe Barna, face numai scandaluri în coaliție, deci fără discuție strică imaginea USR-ului. Are lipsă de empatie, râde când anunță măsurile restrictive, nu mai spunem de modul în care a reacționat după tragedia de la Balș. În ciuda atâtor argumente, n-au curaj să-l schimbe. 

Cîțu a pierdut o ocazie extraordinară de a puncta politic. De data asta chiar nu au nicio scuză. Dacă nu-i leagă interese ascunse, vreo putere, pe care nu putem decât s-o bănuim, nu-i constrânge, este inexplicabil. Cine își riscă toată cariera politică pentru a-l apăra pe Voiculescu? Cum poți să-l aperi pe Voiculescu? Înțeleg că presa care l-a creat o dă la întors, că jumate erau înmormântați într-un fel, jumate în alt fel, are publicul său, acceptă publicul respectiv, e treaba ei. Dar politicienii, oamenii care depind de voturi, de reacția oamenilor, cum pot să apere ceva de neapărat? Ce-i leagă de această ghiulea la picior numită Voiculescu” a punctat jurnalistul Val Vâlcu. 

Vezi și: Voiculescu recidivează după ce ne-a făcut de râs la nivel european: A sfidat și Guvernul - surse din ședința de astăzi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel