Bode anunță ”toleranță zero” pentru polițiștii care au chefuit. Cum de a tolerat cheful din Guvern?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ministrul de Interne a anunțat pe Facebook că va ancheta polițiștii care au participat la o petrecere în pandemie. Postarea are titlul Toleranță zero fațâă de nerespectarea legii”. Jurnalistul Val Vâlcu spune și ce ar trebui să pățească polițiștii și procurorii surprinși la petrecerea ilegală de vineri seară din Centrul Vechi al Capitalei. 

27 de persoane, printre care și adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, au fost surprinse vineri seară, într-un local din Capitală.

Jurnalistul Val Vâlcu spune că polițiștii și procurorii de la petrecerea ilegală din Centrul Vechi ar trebui să pățească exact ce s-a întâmplat și în urma apariției imaginii cu Ludovic Orban și alți foști șefi de Ministere, discutând într-o manieră informală, în prima parte a anului 2020. 

Premier la acea vreme, Orban a fost surprins fumând într-un spațiu închis, respectiv într-unul dintre birourile din Guvern. 

Exact, dar exact ce a pățit Ludovic Orban, Bogdan Aurescu și ceilalți care fumau în birou și beau la petrecerea lui Orban. Exact același lucru, nici mai mult, nici mai puțin. Toți care vociferează să-i facă ce i-au făcut lui Orban!”, afirmă jurnalistul Val Vâlcu. 

Ce a pățit Orban: A plătit două amenzi 

După apariția imaginii, Orban a plătit două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. 

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. 

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a se face distincție.”, arăta un comunicat al Guvernului de atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel