Valencia - Juventus. Incidente la hotelul unde a fost cazat Ronaldo
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cristiano Ronaldo. foto: @Juventus
Cristiano Ronaldo. foto: @Juventus
Un grup de fani ai echipei Valencia a perturbat liniştea jucătorilor de la Juventus.

Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi de la Juventus Torino au fost ţinta unei încercări de disturbare a pregătirilor pentru partida cu Valencia, de miercuri seara, din Champions League, după ce un grup de fani ai formaţiei spaniole a aprins artificii şi a făcut gălăgie în faţa hotelului unde sunt cazaţi italienii. 

"Un grup de indivizi a aprins artificii şi a făcut gălăgie în jurul orei 3 dimineaţa în jurul hotelului unde se află jucătorii lui Juventus. De asemenea, ei au afişat un banner insultător la adresa echipei italiene. A fost un act de huliganism, dar de proporţii reduse, a declarat delegatul guvernului local, Juan Carlos Fulgencio. 

Dispozitivul de securitate din jurul grupării italiene a fost suplimentat

Fulgencio a spus că nu ştie dacă au avut loc reţineri, dar a menţionat că dispozitivul de securitate din jurul grupării italiene a fost suplimentat. Finalistă în anii 2000 şi 2001 în Liga Campionilor, Valencia a revenit în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi pentru prima oară în ultimii trei ani. Ronaldo îşi va face apariţia în această competiţie după ce a părăsit pe Real Madrid pentru a se alătura torinezilor, în iulie. Valencia şi Juventus se vor întâlni miercuri seara în cadrul Grupei H din Liga Campionilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel