Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
10 iul, 12:01
Valul doi de COVID-19. Baciu, Ministerul Sănătății, APEL: Sunt ARMELE esențiale pentru medici
Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății a vorbit despre valul doi de COVID-19, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul evenimentului ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!”

"Într-adevăr, dacă am cunoscut un prim moment mai intens, suntem in interiorul primului val. Acum vedem totuși că lucrurile evoluează, se accelerează, atât în România, cât și pe plan global și dat fiind faptul că este încă un patogen nou, un virus nou, nu putem să definim o traiectorie foarte precisă. Din punctul ăsta de vedere tot ce poți să faci este să te pregătești, pe toate palierele, pe toate domeniile, acolo unde nimeni nu a fost pregătit.

Poate să apară focare oriunde. Cel mai important lucru de acum în colo este să ținem cont de variabilitatea acestui agent patogen și să fim pregătiți pe toate domeniile, inclusiv pe domeniul medicamentelor, pe domeniul consumabilelor, pe domeniul echipamentelor, pentru că acestea sunt armele esențiale pentru medici și pentru tot personalul medical, astfel încât să poată să facă față la orice ar veni și oricum ar arăta acestă continuare al acestui prim episod de COVID-19", a declarat Andrei Baciu, în cadrul evenimentului ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!” organizat de DC NEWS

Citește și: Alexandru Rafila: ”Fac RAVAGII, dar nu sunt explozive!” Apel de ultim moment

Vezi în video mai multe:

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri