Vedeta din România care a părăsit țara, pentru a se antrena într-o zonă roșie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
O vedetă a părăsit România!

Ionuț Sugacevschi sau "Jaguarul", așa cum este cunoscut, a părăsit România! Fostul finalist Exatlon a luat această decizie, pentru a se antrena.

"De o perioadă de timp, Ionuț se află la Alicante, loc în care el se duce de mai multe ori pe an în general. Acum, deși în Spania, situația este mai mult decât critică, fiindcă numărul deceselor se apropie de cel al Italiei, Jaguarul este într-un loc sigur, în care coronavirului nu a făcut ravagii. În plus, acolo are toate condițiile de a se pregăti", au dezvăluit apropiații finalistului Exatlon pentru WOWbiz.ro.

"În Galați, acolo unde stă el, s-au tot întors persoane din străinătate, iar riscul de îmbolnăviri este din ce în ce mai mare. Poate din acest motiv, balanța la el a înclinat să plece într-un loc în care să nu aibă probleme. Oricum, din câte am vorbit noi cu Ionuț este relaxat, lumea în Alicante este încă liniștită și panica nu s-a instaurat. În plus, ne-a mai zis, așa... în stilului lui, ceva de genul, stași liniștiți băieți, nu îmi este frică, nu se moare din asta, dovadă că în ciuda știrilor îngrijorătoare venite din Spania, în cazul lui, situația este diferită", au comentat prietenii războinicului.

(w670) Ionuț Sug

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel