Vedetă, gest șocant cu tricolorul. Discuție de-a dreptul halucinantă. ”Ești o MIZERIE”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O vedetă a ales să poarte tricolorul într-un mod considerat batjocoritor de unii dintre fanii ei. Vedeta a dat un răspuns năucitor. 

Maria Ilioiu a devenit cunoscută după ce a participat, ca ispită, la emisiunea ”Insula Iubirii”. De ziua națională, ea a purtat tricolorul ca sutien. Un fan a reacționat imediat: ”Avem întrebuințare la tricolor, bine că nu ți-ai făcut chiloți”.

”Ce idee bună, și dacă rămâne material, îmi fac și două tampoane. La câte mi-a oferit mie țara asta, sunt patrioată doar la modul ironic” a răspuns vedeta. Fanul i-a dat replica: ”Aici e vorba de respect, nu de ce ne-a oferit sau nu țara. Față de bunicii sau străbunicii noștri care au murit pentru acele culori”. ”Au murit pentru culori, asta e cea mai tare, auzi că strămoșii noștri au murit pentru culori, bine că n-au murit pentru arome sau mirosuri” a mai scris vedeta. 

Alți fani nu au putut accepta situația și au explodat: ”Ești atât de nesimțită și incultă cum sincer nu mă așteptam să fii. Profanezi toată istoria și tradițiile acestei țări din care, evident, nu meriți să faci parte. Ești o mizerie, îmi pare său că am crezut în tine”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???? Ispita Maria ???? (@mariailioiu.official)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel