Urmărește emisiunea live
Venus RETROGRAD afectează această ZODIE: Vă fac un avertisment de pe acum!
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Nativii unei zodii vor avea parte de momente mai puțin plăcute, în perioada următoare. 

"Venus a intrat recent în semnul vostru, acum aveți chef să cuceriți, să vorbiți cu toată lumea, să aveți admiratori, să vă întâlniți iubirea ideală. Doar că, vedeți voi, deși Venus a intrat în Gemeni, ea va retrograda în infama zi de 13 mai, până pe 25 iunie, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă grăbiți să catalogați această perioadă liniștită. Vă fac un avertisment de pe acum. 

Mercur intră în Casa a 11-a a prietenilor, dar nu care cumva să vă apuce dorința să ieșiți, să vorbiți cu oamenii, să exagerați. Se mai poate întâmpla să-i sufocați pe săracii prieteni și pur și simplu să nu vă mai facă față. Poate le este rușine, dar vor sta să vă asculte, astfel consumați timp și nervi. După această perioadă, o să vă pară rău, pentru că ei îți vor aminti că v-ați întins mai mult decât vă era plapuma. 

În locul vostru, aș sta mai mult cu mine, mi-aș scrie într-o agendă, mi-aș face un jurnal, m-aș filma, aș face un serial cu mine. Să vă găsiți alte resurse decât să vă zăpăciți prietenii", sunt previziunile astrale pentru Gemeni.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel