Veste bună pentru FC Barcelona. Doi atacanți s-au recuperat
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Atacanţii francezi ai echipei FC Barcelona Ousmane Dembele şi Antoine Griezmann, reveniţi după accidentări, au participat sâmbătă la o parte a antrenamentului colectiv al catalanilor, alături de compatriotul lor Clement Lenglet, notează AFP.

"Vestea bună a zilei ne vine de la atacanţii Dembele şi Griezmann care au participat la o parte din pregătirea colectivă", a indicat gruparea catalană. Cei doi îşi continuă însă procesul de recuperare pentru meciul cu Napoli, de sâmbăta viitoare, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal (1-1 în tur). Dacă recuperarea lui Griezmann este aproape certă până la ora confruntării cu italienii, prezenţa lui Dembele pe teren este încă sub un mare semn de întrebare, transmite Agerpres.

Dembele s-a accidentat la începutul lunii februarie, când a suferit o ruptură completă de tendon la bicepsul femural drept, leziune care a impus o operaţie efectuată în Finlanda de medicul Sakari Orava. După şase luni de indisponibilitate, Dembele a reluat pregătirea şi se speră totuşi să fie apt de joc la meciul cu Napoli.

Toţi jucătorii catalani, cu excepţia lui Arthur, au efectuat teste Covid-19, iar, conform unor surse diverse de informare, toate au ieşit negative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel