Veste MINUNATĂ pentru jurnalistul Wild Carpathia
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Jurnalistul Charlie Ottley a primit o veste minunată în urma ultimului material realizat.

O veste minunată pentru jurnalistul Wild Carpathia, Charlie Ottley. Acesta urmează să fie făcut cetățean de onoare la Municipiului Brașov, proiectul de decernare a acestui titlu ar urma să fie aprobat în ședința ordinară a Consiliului Local din data de 11 septembrie.

Charlie Ottley, celebrul jurnalist Wild Carpathia, a venit în România și s-a îndrăgostit iremediabil de aceste locuri. Acesta s-a mutat în județul Brașov, la Șirnea, și dorește să le arate atât românilor, cât și străinilor, prin ochiul camerei de filmat, ce face din țara noastră să fie atât de specială. De altfel, a realizat și o serie de clipuri de prezentare turistică a Brașovului, astfel că primarul Brașovului a propus ca producătorul britanic să devină cetățean de onoare al municipiului, ținând cont că s-a implicat în activitatea de promovare a orașului de la poalele Tâmpei în lume.

Cunoscutul producător este unul dintre cei mai importanți ambasadori neoficiali al României. Alături de Prințul Charles, acesta a dus la promovarea locurilor sălbatice din România prin documentarele Wild Carpathia, conform bizbrașov.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel