17 ian, 09:57
Viața în pădure, într-o tabără de SUPRAVIEȚUIRE. Sabina Brândușe: Nu-mi dădeam seama cât e ceasul, mă orientam după cântecul păsărilor
Actrița Sabina Brândușe a vorbit despre experiența pe care a avut-o în cadrul unei tabere de supraviețuire. Aceasta a povestit cum a supraviețuit, fără hrană, într-o pădure din județul Gorj.
sabna branduse viata padure tabara supravietuire

Într-un interviu exclusiv pentru Spectacola și DC News, actrița Sabina Brândușe a vorbit despre experiența pe care a avut-o în cadrul unei tabere de supraviețuire:

„Am fost într-o tabără de supraviețuire și am stat 100 de ore fără mâncare. Mi-am dat seama după cele patru zile, acolo nu am avut voie să avem la îndemână nici ceas, nici telefon, nici vreo altă sursă de Internet. Sincer, a fost cea mai mare încercare pentru mine. Nu știam dacă o să rezist atâta timp fără mâncare, fiind o gurmandă.

În pădure, timpul se scurge altfel, cu totul altfel, nu reușeam să îmi dau seama de momentul zilei, chiar dacă am încercat să mă orientez după lumina Soarelui care pătrundea printre crengile dese ale stejarilor. În același timp, am reușit să mă orientez după cântecul păsărilor, îmi dădeam seama când se trezesc ele și când se duc la culcare. Așa îmi dădeam seama când a început sau când s-a încheiat o zi“, a precizat Sabine Brândușe.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri