Victor Ciutacu l-a luat la rost pe Rareș Bogdan, în direct. ”Astăzi am primit o palmă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Victor Ciutacu i-a amintit lui Rareș Bogdan ce promisiune i-a făcut în campania electorală, pe care încă nu o au pe lista scurtă reprezentanții PNL. 

Rareș Bogdan vorbea despre respectarea promisiunilor electorale, într-o intervenție telefonică la România TV, moment în care Victor Ciutacu i-a spus: ”Apropo de respectat promisiuni electorale, d-le Bogdan. Astăzi am primit ca o palmă eu, personal. Mi-ați promis, vreme de câteva luni de zile, că se termină cu pensiile speciale și astăzi aflu de la dvs. că trebuie să vă mai votăm o dată și-n 2020 pentru treaba asta? Aveți proiect de lege al dlui Teodorovici de impozitare a lor. Ce vă ține?”. 

Prim-vicepreședintele PNL a răspuns că ”noi am anunțat astăzi că vom face asumare pe legea recursului compensatoriu, pe OUG 114, pe corecție, pe o mulțime de promisiuni din campanie și că, în momentul acesta, se studiază inclusiv chestiunea legată de pensiile speciale. Dacă dl Teodorovici sau altcineva a anunțat că miercuri se discută în Parlament acest lucru, nimeni nu spune... Eu n-am încredere în domniile lor că, într-adevăr, și-au schimbat atitudinea față de pensiile speciale”. 

Rareș, dar eu am încredere în tine. Mi-ai promis mie că le tai pensiile speciale” a subliniat Victor Ciutacu. ”Nu putem s-o facem de pe o zi pe alta, am venit la putere acum trei săptămâni, tot ceea ce am promis în campania electorală vom pune în aplicare, absolut tot” a răspuns Rareș Bogdan. 

Eugen Teodorovici a explicat, la același post de televiziune, că proiectul său cu privire la tăierea pensiilor speciale are toate avizele necesare, e trecut de Senat și se află pe masa Camerei Deputaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel