Victor Ciutacu - Traian Băsescu, scandal exploziv. UPDATE: Noi REPLICI!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Jurnalistul Victor Ciutacu și fostul președinte Traian Băsescu au un schimb exploziv de replici! 

UPDATE: Schimbul de replici a continuat: 

Traian Băsescu: Ciutacule,
Prostul orgolios, când nu mai are argumente, jigneşte.
Biet simbriaş al mogulilor, dacă te străduieşti puţin, ai putea fi decent şi să bagi capul în pământ. Nu încerca să convingi că eşti din aceeaşi breaslă cu jurnalistul turc Kamil Demirkaya. Tu eşti doar un tonomat rablagit (orice tonomat cântă pe bani)
Te rog să cauţi în DEX definiţia cuvântului "decent". Crezi că poţi fi?

Victor Ciutacu: Cât îl ustură! A găsit unul cu gura cel puțin la fel de mare ca a lui, dar cu talent la scris, iar acum o arde la argumente. E drept, postările lui grobiene mustesc de argumente. Nu știu dacă avem amândoi același DEX pe masă, da' decent nu poate fi omul care intra prin bucătărie la Taverna Sârbului (și ieșea pe la gunoi) ca să se întâlnească nevăzut cu acela care avea să ajungă "pușcăriașul Voiculescu"

------ 

Traian Băsescu a scris pe Facebook: "Nu suntem paşalâc turcesc, ci buni prieteni şi parteneri egali ai Turciei. Autorităţile din Turcia au cerut extrădarea ziaristului Kamil Demirkaya pentru opiniile criticele exprimate prin presă, la adresa puterii de la Ankara. În mod cert, acesta nu va avea parte de un proces corect în Turcia, nu-i vor fi respectate drepturile iar viaţa jurnalistului va fi în pericol. România trebuie să se comporte ca un stat membru al Uniunii European, în care valori precum dreptul la liberă exprimare este respectat şi să respingă extrădarea jurnalistului Kamil Demirkaya. Sper că instituţiile Statului Român nu vor acţiona ca pe vremea când eram "paşalâc" turcesc."

Victor Ciutacu a comentat: ”Cata grija va f**e pe voi de soarta jurnalistului turc vanat la harpon de Erdogan! Nu va e, ba, sila de voi sa reactionati numai cand e cool? Pe-ai nostri putea sa-i ia procuratura din pat, da-i in ma-sa, in strainatate sa nu ne facem de cacat. Iar grija subita a lui Basescu, la zeama de varza de dupa handbalul de aseara, pentru drepturile cetatenesti si garantiile procesuale din alte tari e de-a dreptul dezgustatoare. Mai bine va rugati ca mandra justitie apolitica si independenta sa produca, aleatoriu, un jude intreg la cap si neimpresionat de interesele strategice ale statului care sa abia coaie si sa respinga extradarea”. 

Fostul președinte a ținut să-i dea o replică jurnalistului de la România TV: 

”Lui Victoraş, cu milă...

Simbriaşul puşcăriaşului Voiculescu şi mai nou al lui Sebastian Ghiţă, pe numele lui Victor Ciutacu se revoltă că am militat pentru neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.

Măi panaramă mică, ştii care este deosebirea între tine şi jurnalistul turc?

Tu faci jurnalism pe bani grei înghiţindu-i precum un tonomat ca să-ţi cânţi partitura seară de seară, pe când amărâtul ăsta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui şi fără bani primiţi de la moguli.

Asta-i realitatea măi Victoraş (să ştii că nu-ţi spun javră ordinară plătită să cânte pe muzica stăpânilor).

PS – Victoraş, tu care le ştii pe toate chiar nu ştii din ce bani te-a plătit puşcăriaşul Voiculescu?” scrie Traian Băsescu

Răspunsul lui Ciutacu

În replică, Victor Ciutacu scrie: ”Omul e bolnav. Nici revoltă nu mai poate produce. Și își dă singur calde. Că reci i-au mai rămas doar cuburile de gheață și transpirația de pe șira spinării. Dacă s-a spart în ancheta FBI Blonda Supremă în Costa Rica, riscă să ajungă unde trebuia să-l trimită Dosarul Flota. La bătrânețe, ar fi încununarea supremă a vieții lui. După ce și-a băgat juma de familie în pușcărie, iar pe ailaltă în dosare penale, mai are să se ducă și să se predea. Dar n-o s-o facă niciodată. Pentru că e laș. A fost o viață întreagă. N-o să se schimbe când l-au lăsat balamalele. Acum se miră că-i întoarce toată lumea spatele. L-au făcut Coldea și Kovesi ca pe puii de rață, a ajuns Tomac să-i dea afară din partid favorita perenă, se face de baftă prin oraș pe la nunți, botezuri și cumetrii. S-a umilit singur în ancheta procurorilor declarând că s-a lăudat la șpriț în fața lui Ghiță cum l-a luat din complet pe judecătorul Mustață. În mod normal, ar trebui să-l ignor. Da-mi face plăcere să-l arăt în toată goliciunea lui hidoasă. Îmi lipsea meciul ăsta. L-am purtat cu el când era mare și tare. E ultimul din țara asta care să poată avea o părere de luat în seamă pe tema democrației, a drepturilor și libertăților cetățenești. E autorul monstruos al mizeriei securistice din justiție. Dar rămâne același oportunist. A prins un subiect cu lipici la public, s-a tras repede în selfie.

P.S. Nea Trăiane, tataie, nu te mai ajută fizicul să ieși la bătaie. Psihicul te-a trădat de când lumea. Ești un neg pe obrazul poporului ăsta. Păcat că nu se îndură nimeni să cauterizeze locul.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel