Victor Negrescu, demisie din Guvernul Dăncilă. Plumb: Rezistăm oricărui atac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Sedinta de Guvern
Sedinta de Guvern
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvernul Dăncilă, cu doar câteva luni înainte de preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene, anunță România TV. Rovana Plumb a comentat informația apărută.

În primul rând vreau să vă spun că Guvernul Dăncilă este pregătit pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. Președinția României la Consiliul Uniunii Europene se exercită de către toți miniștrii din echipa guvernamentală. Dacă este adevărat acest lucru, am înțeles că a demisionat, nu pot decât să vă spun că este regretabil că a făcut acest gen. Practic, noi lucrăm în echipă. Știu că Victor Negrescu a lucrat pentru pregătire împreună cu toți miniștrii Guvernului Dăncilă pentru a avea o președinție de succes. Este un tânăr care probabil a avut probleme personale, nu pot să îmi dau seama. 

Ieri, în ședința de Guvern, s-a discutat despre președinția României la Consiliul Uniunii Europene și pot să vă spun că s-a discutat de modul în care se poate participa la Consiliul de Afaceri Generale, care este unul dintre modulele de Consiliu în cadrul președinției. Nu cred că ședința de ieri putea să îl determine să facă acest gest, nu a fost o ședință tensionată., a afirmat Rovana Plumb, în emisiunea News Line, de la România TV.

Ce se va întâmpla în continuare

Avem o responsabilitate fiecare și trebuie să rezistăm oricărui tip de presiune sau atac. În ceea ce mă privește, nu lucrez sub presiune și întotdeauna cu abordare constructivă. Ca ministru al Fondurilor Europene, vreau să vă asigur că împreună cu toți colegii din Guvern, împreună cu doamna Dăncilă, suntem pregătiți de președinția Consiliului Uniunii Europene., a adăugat ministrul Fondurilor Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel