Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
10 aug, 17:02
VIDEO Experiment. Ce se întâmplă dacă scoţi cheia din contact în mers
Un vlogger a făcut un experiment în care arată ce se întâmplă cu maşina ta dacă scoţi cheia din contact în mers. 
condus

La volanul unui Ford Ranger fabricat în urmă cu 26 de ani, cu echipare de bază, misterul a fost rezolvat. Ce se întâmplă atunci când scoți cheia din contact, deși te afli în mers? Nu încerca tu, a încercat el deja. Este vorba despre Mike de la AutoVlog. Iar vlog-ul său poartă titlul relevant “Lucruri pe care probabil tu nu le vei face”, scrie promotor.ro. 

Mike pornește mașina și pleacă de pe loc. La 72 km/h, încearcă să scoată cheia. Este și el surprins că așa ceva este posibil. Și nu numai că o scoate foarte ușor din contact, dar chiar o aruncă pe geam. “Nici nu credeam că este posibil să faci așa ceva cu o mașină atât de veche”, spune el.

Dar apare întrebarea: “Cum o opresc?” Nu face decât să rotească contactul în care ar fi intrat cheia și motorul se oprește. Oricât de șocant pare, reușește să facă același lucru ca să o pornească. Mike arată în vlog-ul său că acea cheie, care este inutilă pentru pornire și oprire, poate, în schimb, să închidă și să deschidă pick-up-ul. Își dă seama că oricine va putea deschide portiera, va putea pleca fără probleme cu mașina lui. Nu are nevoie de cheie.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri