Vii din Italia? Iată ce te așteaptă pe aeroportul Otopeni. Decizia CNAB
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a decis să ia măsuri față de călătorii care sosesc pe aeroportul din Otopeni, din Italia.

Pasagerii care sosesc la aeroportul Henri Coandă din zonele din Italia afectate de coronavirus (Milano, Bergamo, Treviso, Torino) vor intra în ţară pe fluxul destinat zborurilor charter şi vor completa un scurt chestionar cu datele de identificare şi alte informatii relevante, informează reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

De asemenea, aceştia vor fi asistaţi de personalul medical al Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

"Până la stabilirea unor măsuri suplimentare din partea autorităţilor din domeniul sănătăţii publice, pasagerii care sosesc la aeroportul Henri Coandă din zonele din Italia afectate de coronavirus (pentru moment, cele dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino) vor intra în ţară pe fluxul destinat zborurilor charter. La intrarea în ţară, aceşti pasageri vor completa un scurt chestionar cu datele de identificare şi alte informatii relevante. Ei vor fi asistaţi de personalul medical al DSU", a informat purtătorul de cuvânt al CNAB, Valentin Iordache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel