Viitorul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Ruben de la Barrera
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
FC Viitorul Constanţa a anunțat că a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ruben de la Barrera.

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu Ruben de la Barrera, tehnician spaniol instalat la gruparea patronată de Gheorghe Hagi în luna august a acestui an, scrie Agerpres. 

"FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera. Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare", se arată pe site-ul citat.

Anunțul conducerii 



Conducerea grupării constănţene menţionează că va anunţa în cel mai scurt timp componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare.

Decizia de reziliere a contractului cu antrenorul spaniolul vine la două zile după ce FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii suferite în faţa echipei FC Dinamo, cu scorul de 3-0, în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.

La 7 august, spaniolul Ruben de la Barrera Fernandez a fost instalat în funcţia de manager al echipei FC Viitorul, după ce Gheorghe Hagi şi-a anunţat retragerea din postul de antrenor principal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel