"Vine APOCALIPSA, vă jur!" Adelina Pestrițu, ATACATĂ dur: "Cum dr*cu poți face AȘA CEVA"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
După ce s-a vindecat de COVID-19 Adelina Pestrițu primește o nouă lovitură de la fani. 

După scandalul pe care l-a provocat în mediul online după ce a anunțat că este infectată cu COVID-19, Adelina Pestrițu a iscat noi controverse. 

Vindecată de COVID, vedeta a revenit la muncă. După ce a publicat o fotografie și un mesaj, făcând promovare la niște lenjerii de pat pe care le are în casă, internauții au reacționat dur și au atacat-o rapid pe brunetă, pentru că promovează produse extrem de scumpe, făcându-i pe oameni să se simtă prost. 

"Vine apocalipsa, vă jur"

"De 8000 de lei o lenjerie ar trebui sa iti scrie cu aur pe ea pentru numele lui Dumnezeu!", "Pe bune? O lenjerie de la ei de pe site costa 8000 lei ? Preturile incepand de la 2000...wtf ? Cum dracu poti face reclama la asa ceva, cine isi permite sa cumpere o astfel de lenjerie, e poleita cu aur?", "Sunt oameni care nu au ce mânca ... Iar unii dau 8000 RON pe o lenjerie, alții deloc, unii prea mult. Mi-aș dori ca toți care aveți astfel de bani și mofturi sa rămâneți pe un salariu de 2000 RON, să vedem atunci cum ne achiziționam lenjerii la valoarea unor două camere unde cineva ar putea conviețui. Se înțelege ca ai un statut mai bun și îți dorești ceva mai calitativ dar asta e ieșită din afara normalului!", "Ok, ok, investim in sanatate si etc etc. Dar daca eu am un salariu de 3000 de lei si o lenjerie la ei costa 2000, cum sa mai dorm eu noaptea linistita in lenjeria mea scumpa, in chiria mea scumpa si fara niciun ban in portofel? Intelegem si faptul ca te urmaresc oameni potenti finaciari care isi permit moftul asta..dar noi astia de rand?! Nu ne ramane decat sa "balim" la opulenta voastra si sa ne bagam in pat in lenjeriile noastre de la Ikea sau Lidl si sa visam ca poate intr-o zi o sa avem bani sa ne luam un acoperis deasupra capului care costa cat vreo 10 lenjerii din alea", "Vine Apocalipsa vă jurrrr! Ati innebunit cu totii!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel