Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
12 noi 2019 / 21:54
Viorica Dăncilă anunță moțiune de cenzură
Viorica Dăncilă a spus că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.
Iohannis - Orban

Liderul social-democrat, Viorica Dăncilă, a precizat că este normal ca PSD să depună o moţiune de cenzură, acest lucru urmând să aibă loc în februarie 2020.

„Da, este normal ca PSD să depună o moțiune de cenzură, având în vedere programul de guvernare. Având în vedere programul de austeritate pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban. Vom face opoziție foarte activă. Nu vom lăsa să fie sancționați pensionarii, salariații. Noi am luat măsuri pro oameni, pro români", a spus Viorica Dăncilă, marți seară, în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a mai declarat că va participa la o dezbatere cu Ludovic Orban după un an de mandat ca premier al acestuia, ironizându-l pe Klaus Iohannis că „își trimite soldatul în război și generalul stă acasă". 

„Își trimite soldatul în război și generalul stă acasă? În altă ordine de idei, domnul Orban trebuie să demonstreze ceea ce face ca prim-ministru. Voi avea o confruntare cu domnul Orban, promit acest lucru, după un an de mandat ca premier și atunci să vedem ce a făcut Ludovic Orban într-un an de mandat și ce a făcut Viorica Dăncilă", a declarat Viorica Dăncilă.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri