Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
12 noi 2019 / 19:34
Viorica Dăncilă, declaraţii după CEx PSD
Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi candidatul social-democrat la alegerile prezidenţiale face declaraţii de presă la finalul şedinţei PSD care are loc marţi seara.

Liderii PSD s-au reunit în cadrul CEx pentru a analiza rezultatul primului tur al alegerilor prezidenţiale. Vorbim de o şedinţă tensionată în care s-au lansat acuzaţii şi s-a vorbit despre excluderi. 

Declaraţiile de la finalul şedinţei ale Vioricăi Dăncilă vă vor fi prezentate de către DC News, în cadrul acestui articol.

LIVE TEXT declaraţii Viorica Dăncilă:

- Am avut CEx după primul tur. Am analizat situaţia în fiecare judeţ.

- Fiecare judeţ trebuie să obţină 50% plus unul din voturi.

- Am hotărât excluderea celor care au votat pentru învestirea guvernului Orban.

- S-a votat excluderea Anei Birchall şi a lui Cozmin Guşă. 

- Toţi colegii au în vedere câştigarea alegerilor prezidenţiale şi am încredere că vor depune tot efortul pentru acest lucru. 

Claudiu Manda: 

- Am citit şi eu ce a apărut din CEx. Sunt exagerări.

- Nu pot comenta ce spuneţi dumneavoastră pe surse. (Legată de anumite afirmaţii despre Viorica Dăncilă). E exagerat ceea ce a apărut în spaţiul public. La Dolj doamna Dăncilă a câştigat, la Dolj va câştiga.

Olguţa Vasilescu:

- Sunt în continuare şeful de campanie al Vioricăi Dăncilă. Am avut un obiectiv de etapă intrarea în turul doi. Acum avem obiectiv câştigarea alegerilor. 

Viorica Dăncilă:

- Au fost discuţii. Fiecare şi-a spus punctul de vedere. Unii colegi au spus despre problemele pe care le-au avut. 

- Am lângă mine colegi foarte serioşi, oameni foarte implicaţi. 

- Domnul Manda a dovedit că e bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova.

- Preşedintele României nu are dreptul să jignească o femeie. Cred că acest lucru trebuie sancţionat şi sper ca femeile din România să sancţioneze acest lucru. 

- Noi am înţeles votul din 26 mai, de la europarlamentare, unde am luat 22%. De atunci nu am mai vorbit despre Justiţie. Doamna Birchall nu a înţeles acest lucru şi a făcut rău PSD. S-a votat excluderea sa şi acesta a fost rezultatul. 

- Indiferent de infomaţiile din spaţiul public, de câţi bărbaţi din opoziţie m-au jignit, am intrat în turul doi şi voi câştiga alegerile prezidenţiale. 

- Fuga de dezbatere (n.r. - a lui Iohannis) e fugă de răspundere. Să luăm declaraţiile domnului Iohannis din 2014 când îi spunea domnului Ponta că dă dovadă de aroganţă. Aceeaşi aroganţă o are acum Klaus Iohannis. Fac şi acum apel la domnul Iohannis să avema cea dezbatere. Chiar două dacă este nevoie. 

- Avem forţa să câştigăm alegerile prezidenţiale.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri