Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
12 noi 2019 / 19:53
Viorica Dăncilă, ironie după CEx: Da, m-a și alergat Manda pe aici pe coridor
Viorica Dăncilă a spus că au fost discuții aprinse în CEx PSD, ironizând informațiile potrivit cărora ar fi fost jignită de către Claudiu Manda.
Sursa: Facebook Viorica Dancila

„Plâng foarte greu, poate am avut lacrimi când am intrat în turul II, dar au fost lacrimi de bucurie", a spus Viorica Dăncilă.

Claudiu Manda a catalogat informațiile potrivit cărora ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă drept exagerări. „Am citit și eu informațiile apărute în CEx, sunt exagerări. La Dolj, Viorica Dăncilă a ieșit pe locul I, restul e cancan", a declarat fostul președinte al Comisiei pentru controlul activității SRI.

La rândul său, Lia Olguța Vasilescu a precizat că rămâne șeful de campanie al liderului PSD.  

Viorica Dăncilă a mai spus după CEx: „Binențeles că au fost discutii. Da, m-a și alergat pe aici pe coridor domnul Manda ca să mă întorc la CEX, Da, am țipat, mi-am urecheat colegii. Fiecare ne-am spus punctele de vedere pentru că așa e normal, am vorbit la telefon, era normal (să ies din ședință -n.r.), cineva m-a sunat să-mi spună că Iohannis refuză să vină la confruntare. Domnul Manda a dovedit că este bărbat prin modul cum a gestionat alegerile de la Craiova, Dolj. Altcineva nu dă dovadă de bărbăție și acela e Iohannis.”

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri