Viorica Dăncilă, ironie după CEx: Da, m-a și alergat Manda pe aici pe coridor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa: Facebook Viorica Dancila
Sursa: Facebook Viorica Dancila
Viorica Dăncilă a spus că au fost discuții aprinse în CEx PSD, ironizând informațiile potrivit cărora ar fi fost jignită de către Claudiu Manda.

„Plâng foarte greu, poate am avut lacrimi când am intrat în turul II, dar au fost lacrimi de bucurie", a spus Viorica Dăncilă.

Claudiu Manda a catalogat informațiile potrivit cărora ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă drept exagerări. „Am citit și eu informațiile apărute în CEx, sunt exagerări. La Dolj, Viorica Dăncilă a ieșit pe locul I, restul e cancan", a declarat fostul președinte al Comisiei pentru controlul activității SRI.

La rândul său, Lia Olguța Vasilescu a precizat că rămâne șeful de campanie al liderului PSD.  

Viorica Dăncilă a mai spus după CEx: „Binențeles că au fost discutii. Da, m-a și alergat pe aici pe coridor domnul Manda ca să mă întorc la CEX, Da, am țipat, mi-am urecheat colegii. Fiecare ne-am spus punctele de vedere pentru că așa e normal, am vorbit la telefon, era normal (să ies din ședință -n.r.), cineva m-a sunat să-mi spună că Iohannis refuză să vină la confruntare. Domnul Manda a dovedit că este bărbat prin modul cum a gestionat alegerile de la Craiova, Dolj. Altcineva nu dă dovadă de bărbăție și acela e Iohannis.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel