Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

13 aug 2019 / 18:38
Viorica Dăncilă îl TAXEAZĂ pe Călin Popescu Tăriceanu. Replică de ultimă oră!
Premierul Viorica Dăncilă taxează atacurile lui Călin Popescu Tăriceanu și-i dă mai multe replici dure. 
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a afirmat că este surprinsă de declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu. ”Probabil se referă la miniștrii dumnealui” a fost replica premierului cu privire la declarația președintelui ALDE despre o ”guvernare impotentă”. 

Călin Popescu Tăriceanu a spus, într-un interviu pentru Mediafax, că ”Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă. Am auzit și alte expresii de genul "câinele nu pleacă de la măcelărie", vedeți proverbe savante din popor, eu vreau să îi anunț pe foarte mulți că colegii mei sunt vegetarieni”. 

Dăncilă îl contrazice pe Tăriceanu

 

Cu privire la acuzațiile de blat cu Klaus Iohannis, la care s-a referit Călin Popescu Tăriceanu, premierul răspunde că ”este regretabil”. Deși președintele ALDE afirmă că nu au fost discuții cu el cu privire la desemnarea comisarului european, în calitate de partener în coaliție, dar au fost, în schimb, cu președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă susține că ”i-am spus domnului Tăriceanu pe cine am desemnat”, subliniind că era normal să fie o propunere din PSD. 

Caută Tăriceanu motive? 

 

Viorica Dăncilă acuză partenerul de coaliție că, în realitate, caută motive: ”Eu cred că se încearcă o căutare de motive. Până acum nu au fost aceste ieșiri în spațiul public. Acuzațiile sunt total nefondate. Eu știu că Guvernul României și PSD-ul au fost criticate de către președintele României, nu ALDE. Noi am avut numeroase obstacole din partea președintelui. Premierul este criticat. Nu l-am auzit pe președintele României cerând demisia președintelui Senatului. În schimb, l-am auzit cerând de șapte ori demisia premierului. Dacă asta înseamnă blat pentru unii, pentru mine nu. Eu nu fac blat cu nimeni. E important ca PSD să obțină un scor bun la alegerile prezidențiale”. 


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri