Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
23 mai, 13:26
Viorica de la Clejani a ATACAT în direct reporterul Antena 3, prezent în fața casei. Imagini incredibile
Viorica de la Clejani a atacat reporterul Antena 3, prezent fața casei lor, care relata despre incidentul în care a fost implicată fiica sa, Margherita de la Clejani. Reamintim că Margherita a produs un accident astăzi în timp ce s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise. 

Roxana Ciucă transmitea live de la locuința soților de la Clejani, moment în care mama Margheritei, celebra Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte spre ea. 

Aceasta i-a adresat și injurii și după câteva secunde a dat drumul la furtunul cu apă și a stropit-o atât pe ea cât și pe reporterul care o filma.

"Ce aveți cu noi, de ce vă comportați așa?" i-a strigat Roxana Ciucă Vioricăi de la Clejani. Cântăreața a închis apoi poarta și a continuat însă să adreseze injurii. 

Reamintim că fiica acesteia, Margherita de la Clejani a lovit cu autoturismul său o altă maşină care era parcată pe bulavardul Gheorghe Şincai din Capitală.

Imediat după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns la locul producerii accidentului au văzut-o pe Margherita din Clejani că nu îşi putea controla gesturile, tocmai de aceea au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri