VIRAL. Lista unei fetițe de 10 ani cu 26 de dorințe pentru Moș Crăciun. Părinții: Trebuie să-și fi ieșit din minți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Chiar dacă mai e timp până la Crăciun, copiii ard de răbdare să vină Moșul. O fetiță de 10 a făcut o listă inedită cu toate cadoruile pe care și le dorește, iar aceasta a devenit virală în mediul online. 

Moșul va fi pus la grea încercare anul acesta de o fetiță de 10 ani. Copila și-a făcut deja lista cu cadourile pe care le vrea și aceasta nu este scurtă deloc. Mai exact, 26 de dorințe au fost scrise în scrisoarea pentru Moș Crăciun, scrie The Mirror

Părinții au postat o poză cu lista fetiței pe Twitter cu următorul mesaj: ”Fiica mea de 10 ani trebuie să-și fi ieșit din minți cu această listă de Crăciun”. Imaginea a devenit în scurt timp virală în mediul online. Mii de oameni au distribuit și apreciat postarea, fiind amuzați de lista lungă a copilei. Pentru a-i îndeplini dorințele, Moș Crăciun va trebui să lucreze îndeaproape cu Apple, deoarece lista începe cu un iPhone 11, un AirPod și un nou MacBook Air. Există totuși și solicitări mai modeste, cum ar fi hainele, truse de machiaj, dar și un iepuraș adevărat. Oamenii au fost surprinși că fetița i-a mai cerut lui Moș Crăciun să-i aducă o poșetă Chanel, parfum, bijuterii, ulei esențial, dar și 3.000 de lire sterile (cash!!!). Să sperăm că Moș Crăciun are bani în acest an și nu a fost afectat de pandemie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel