20 ian, 12:12
Vlad Voiculescu anunță demiteri în Ministerul Sănătăţii
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu,  a anunţat că va demite şefii din instituţiile subordonate ministerului.
Vlad Voiculescu

„Vor exista schimbări peste tot, începând de la secretarii de stat din Ministerul Sănătăţii, unde va fi unul singur care va rămâne din vechii secretari de stat. Vor exista schimbări la toate instituţiile din Sănătate, fără excepţie”, a declarat Vlad Voiculescu într-un interviu pentru „Epoch Times”.

Ministrul i-a invitat pe cei care vor să vină alături de el să-şi trimită CV-urile la Ministerul Sănătăţii, însă funcţiile nu sunt stabilite la minister, ci la partid.

Doar două nume sunt sigure până în prezent că vor rămâne în echipa de conducere a Ministerului Sănătăţii: Andreea Moldovan, primul secretar de stat numit de Voiculescu, şi Andrei Baciu, secretar de stat liberal care are sprijinul partidului pentru a continua.

Potrivit  Adevărul, una dintre primele persoane din conducerea ministerului care va fi înlocuită e Nicoleta Rusu, secretar general, numită de Nelu Tătaru. De asemenea, Vlad Voiculescu a anunţat că actuala şefă a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan, are zilele numărate. Numită în funcţie în vremea când la Sănătate era Victor Costache, Cojan va fi înlocuită de Adrian Gheorghe, expert în politici de sănătate. Și șefa  Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, Cristina Racoceanu, e pe lista neagră pentru primele demiteri. Racoceanu fusese numită în funcţie în octombrie, potrivit Antena 3.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri