Voiculescu, nouă carte: Este interzis accesul câtorva categorii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Voiculescu a lansat cartea „Doctrina Secolului XXII - Ce va urma după Capitalism?".

„Într-o vreme în care apar valize unde nu te-aștepți și în sufragerii se pun la cale tot felul de afaceri dubioase, am decis să deschid și eu, azi, ușile sufrageriei. Am făcut-o tot pentru a pune la cale ceva: o lansare de carte!”, și-a început astfel Dan Voiculescu mesajul publicat pe blog.

„La Târgul de Carte Gaudeamus, Asociația scriitorilor de carte de specialitate a găzduit această inedită „sufragerie a lui Voiculescu", în care am lansat cartea mea cu numărul 36, „Doctrina secolului XXII – Ce va urma după capitalism". Cartea poate fi găsită, începând de azi, în librării și la standul Editurii Rao. Am intrat într-o sufragerie în care, după cum veți vedea, este interzis accesul câtorva categorii, foarte puține, de oameni. Experiențele dureroase, pe care le-am trăit cu toții în acești 12-13 ani, dureroase pentru mulți dintre noi, m-au făcut să refuz accesul în acest spațiu de discuție celor care fac parte din aceste categorii”, și-a continuat mesajul Voiculescu, adăugând: „În sufrageria mea nu îi veți găsi nici pe Maior, nici pe Coldea, nici pe Kovesi, nici pe Pahonțu, nici pe toți trepădușii pe care i-ați găsit în diverse alte sufragerii și care, din păcate, încă mai caută câte o clanță pe care să o apese pentru a se face utili sistemului.

Au fost, însă, prezenți în Sufrageria lui Voiculescu: scriitorul Nicolae Iliescu, av. Dan Chitic, av. Daniel Ionașcu și prof. Aurelian Băluță, care a găzduit această lansare. Alături ne-au fost mulți prieteni, cărora le mulțumesc, așa cum mulțumesc și profesorului Adrian Paul Iliescu care a făcut posibilă prezentarea ideilor mele intr-o abordare originală, rezultată dintr-un dialog provocator, editurii Rao și, nu în ultimul rând, familiei, care mi-a fost mereu alături”.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Să proiectăm viitorul pornind de la realităţi! Recenzie la cartea "Doctrina secolului XXII. Ce va urma după capitalism?"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel