Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
04 iun, 09:36
Vosganian dezvăluie o discuţie cu Orban: I-am spus ca unui fost coleg
Varujan Vosganian, vicepreşedinte ALDE, a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban.
Sursa: Agerpres

Într-un interviu acordat DC News TV, deputatul şi vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban. Vosganian i-a transmis lui Orban un mesaj despre temele care ar trebui tratate, în contextul politic actual în Parlament şi cele care ar trebui amânate până în momentul în care alegerile parlamentare vor da un mandat clar unui partid sau altuia pentru a face acest lucru. 

"Eu i-am spus lui Ludovic Orban şi el era oarecum în temă pentru că a fost coleg cu mine în guvernarea din 2007-2008, în care PNL a guvernat cu doar 18% în Parlament dar a terminat bine guvernarea. I-am spus: fă un inventar al temelor, vezi care sunt temele larg împărtăşite şi care sunt cele în dispută. Cele care sunt în dispută amână-le pentru vremea în care alegerile parlamentare vor da unei structuri politice girul de a face mai departe ce doreşte.

Dacă vreţi să discutăm despre SIIJ discutăm, dar dacă veţi câştiga alegerile viitoare atunci veţi avea mandatul alegătorilor să o faceţi. Până atunci temele care sunt în dispută trebuie amânate. Ei nu au vrut aşa", a declarat Varujan Vosganian.

VIDEO: 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri