Vouchere de vacanță. Alin Burcea (ANAT): Ne așteptăm la un val
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță
Voucherele de vacanță pot fi folosite inteligent în aceste zile. Ofertele pentru turismul intern sunt într-un singur loc.

Voucherele de vacanță vor fi folosite de un număr covârșitor de persoane în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care nu le-au utilizat în timpul sezonului estval și preferă mersul la munte, la schi, sau drumeții în natură, târgul de turism de la Romexpo a strâns sub același acoperiș peste 200 de firme participante, iar cea mai mare parte dintre ele au pregătit oferte de Black Friday pentru cei care își doresc să petreacă sărbătorile în țară.

"Nu știu în ce măsură mai sunt oferte de Revelion"

"Mai sunt încă vouchere de vacanță care nu au fost folosite, așa că pe intern ne așteptăm la un val de cumpărători, nu de vizitatori, până duminică. ANAT a făcut o analiză și sunt crca 220 de milioane de euro, de pe aceste vouchere, până în momentul de față, banii mulți îi încasează hotelierii, agenții de turism câștigă un comsion destul de mic, dar e foarte bine pentru că foarte mulți români au fost în locuri în care nu au mers. Nu știu în ce măsură mai sunt oferte de Revelion pentru că, între timp, Revelionul a fost pus la vânzare de la 1 octombrie și s-a mai cumpărat, precum Călimănești Căciulata unde nu cred că mai sunt oferte", a declarat Alin Burcea, prim-vicepreședinte ANAT, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel