Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
13 iul, 09:45
Codin Maticiuc: Vreau să mă îmbolnăvesc mai târziu. Cam ăsta e planul meu
„Vreau să mă îmbolnăvesc mai târziu”, a scris, luni, Codin Maticiuc pe Facebook. La ce se referă acesta, citiți în rândurile următoare.
Codin Maticiuc

„Vreau să mă îmbolnăvesc mai târziu. Cam ăsta e planul meu.

Covid19 există și e din ce în ce mai probabil să-l luăm. Toți. Nu este o boală deosebit de gravă dar este una fatală pentru unii dintre noi cu niște probleme chiar minore, cum ar fi diabetul și astmul.

Părinții mei sunt relativ în vârstă și mi-e puțin teamă pentru ei. Fetița mea are 15 luni și de câte ori a făcut cea mai mică febră m-am c**at pe mine, nici nu vreau să-mi imaginez dacă ar avea un coronavirus.

Planul meu e să-l iau cât mai târziu. Dacă e la toamnă, la toamnă. Dacă o fi la anul și mai bine. Există o șansă reală ca la toamnă sa avem o schemă de tratament funcțională și aprobată. Oricum cu fiecare lună care trece doctorii, bazându-se pe cazuistica, sunt mai pregătiți”, a scris, luni, Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

„De asemenea, mi-aș dori ca în cazul în care sunt asimptomatic sau cu o formă de boală ușoară sa ma pot trata, complet izolat, acasă. Ma gândesc ca în viitor legea va permite asta și la noi ca în majoritatea tarilor europene. Ăsta e alt motiv serios pentru care prefer să-l iau mai târziu”, a adăugat acesta.

„Ăsta e planul meu, asta ca să răspund celor care mă întreabă de ce stau mai ferit, explicându-mi sau ca pericolul nu există sau ca oricum o să-l luăm toți”, a conchis Codin Maticiuc. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri