Vrei să pleci din România? Astrolog: Când e momentul oportun
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vrei să pleci din România? Astrolog: Când e momentul oportun
Vrei să pleci din România? Astrolog: Când e momentul oportun
Relațiile României cu străinătatea vor fi din ce în ce mai importante.

„Din noiembrie anul ăsta până în noiembrie anul viitor, din punct de vedere astrologic, va fi o perioadă foarte bună pentru a pleca din țară. Asta în cazul în care începeți să vă saturați", a transmis marți, 18 septembrie, astrologul Daniela Simulescu.

Potorivit astrologului, Jupiter va intra în Săgetător în noiembrie și va sta aici până la sfârșitul anului viitor. „România este Săgetător, are Venus/Mercur/Nodul Nord (punctul destinului), casa guvernului în același semn. Jupiter nu suportă chestiunile ilegale, deci reprezentanții poporului vor trebui să aibă grijă la orice vor dezvolta. În mod normal, conjuncția lui Jupiter cu planetele enumerate, aduce schimbare, expansiune, împlinire, schimbare pozitivă”, spunea Daniela Simulescu într-un interviu acordat DCNews.

„Jupiter este și planeta care oferă multe șanse, oportunități și expansiune. Dar are legătură și cu tot ce este peste granițe. Cu alte cuvinte, relațiile tării noastre cu străinătatea vor fi din ce în ce mai importante. Doar ne pregătim de președinția României la Consiliul Uniunii Europene".

„Lilith va face conjuncție cu ascendentul din Vărsător al României și va scoate la suprafață tot ce încercăm să ascundem ca popor. În plus, acest aspect ne va face să luăm anumite decizii la care nu ne-am fi gândit niciodată", mai preciza astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel