Vremea de Revelion 2021 în zona Bran-Moieciu. Ce spune Gabriela Băncilă (ANM)
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Meteo iarna  Foto: Crișan Andreescu
Meteo iarna Foto: Crișan Andreescu
Gabriela Băncilă, director Meteorologie Operaţională în cadrul ANM, a spus cum va fi vremea în perioada Revelionului 2021 în zona Bran-Moieciu. 

Întrebată, la DC News, dacă vom avea zăpadă în zona Bran-Moieciu, una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de către români în perioada sărbătorilor de iarnă, Gabriela Băncilă a răspuns: 

"În zona Bran stratul de zăpadă nu va fi unul consistent. Este posibil ca ninsorile care-şi vor face apariţia în perioada 26-27 decembrie să se menţină, pe alocuri, până în perioada Revelionului.

Dar totuşi trebuie să ştiţi că destul de repede, şi după acest episod cu scăderea temperaturilor şi transformarea ploilor în lapoviţă şi ninsoare chiar şi la altitudini mai joase vom asista la o creştere a temperaturilor spre Revelion, mă refer la zilele de 28-30 decembrie care, cel mai probabil, vor fi caracterizate de un regim termic tot aşa mai curând cu gândul la primăvară, adică temperaturi de la 6 la 12-14 grade în zonele de câmpie şi în zona Bran-Moieciu de 6-9 grade. Nu sunt temperaturi care să menţină foarte mult acest strat de zăpadă".

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel