VREMEA 7 - 12 martie. Alina Șerban (ANM): Se vor înregistra din nou precipitații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ - precipitații / Imagine de Michael Gaida de la Pixabay
Foto ilustrativ - precipitații / Imagine de Michael Gaida de la Pixabay
Meteorologul ANM, Alina Șerban, a dezvăluit, sâmbătă, la ce trebuie să ne așteptăm săptămâna viitoare din punct de vedere termic. 

Meteorologul ANM Alina Șerban a declarat, la Antena3, sâmbătă, că „au fost temperaturi mai scăzute de la o zi la alta cu peste 15 grade Celsius în jumătatea de Sud a teritoriului.”

Pentru că în această dimineață temperatura a fost mai ridicată, iar în orele amiezii a scăzut, au apărut și precipitațiile, a subliniat Alina Șerban.

„Precipitații la început sub formă de ploaie și ulterior, sub formă de lapoviță și ninsoare care s-au regăsit astăzi în partea de Sud și de Sud-Est a teritoriului, inclusiv în zona Capitalei.”, a precizat meteorologul. 

Vremea săptămâna viitoare

Dacă începând de duminică, 7 martie, Alina Șerban spune că ar trebui să ne așteptăm la o „ameliorare a vremii”, la mijlocul săptămânii vor apărea din nou... precipitațiile.

„Mâine, poimâine, ne așteptăm la o ameliorare a vremii atât ca aspect, cât și din punct de vedere termic. Temperaturile vor mai crește.

Mâine vor ajunge la un normal al acestei perioade, iar luni chiar puțin mai ridicate, cu maxime de 10-12-13 grade Celsius, în partea de Sud a țării.”, a spus Alina Șerban la Antena 3.

Meteorologul ANM a subliniat că „la mijlocul săptămânii viitoare se vor înregistra din nou precipitații, pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare și se poate depune și un strat de ninsoare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel