Vulpița și Viorel, job-uri în Capitală. Viorel, NEMULȚUMIT de SALARIU. Cât încasează. "NU e BINE". Li s-a urcat FAIMA la cap
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Se pare că faima li s-a urcat la cap Vulpiței și lui Viorel. După ce au primit joburi în București, Viorel este nemulțumit de salariu. Ce face și cât încasează.

După ce a ajuns vedetă la televizor și după ce i s-a găsit un loc de muncă la București, Viorel a început să facă mofturi.

Hotărât după ani buni să se apuce de muncă, se pare că soțul Vulpiței a uitat de unde a plecat și a început să se confrunte cu probleme "serioase" și să se  plângă...de salariu. Odată cu faima, Vulpiței și lui Viorel li s-a oferit ocazia să muncească, așa că cei doi au primit diverse joburi pentru a-și câștiga propriii bani. Pentru Viorel, faima din Capitală i-a priit, dar acum, când e vorba de muncă, este tot nemulțumit.

Ce salariu încasează Viorel 

În ceea ce privește job-ul de livrator, Viorel de la Blegești spune că: ”a apărut o problemă acolo și nu ne-am putut înțelege. Ce vrea el.. am lăsat să văd cum o zis el și nu cred că se acordă tot exact cum zice el. Trebuia să merg 8 ore, să livrez așa, la ce dă el..”, a zis Viorel în direct la ”Acces Direct”.

Deși toată lumea i-a explicat că pentru 8 ore pe zi și 3 livrări, mai ales acum, în pandemie de COVID-19, salariul este unul mai mult decât rezonabil, Viorel nu se lasă convins. 

Întrebat de Mirela Vaida ce salariu primește de se plânge așa mult, Viorel a răspuns cu jumătate de gură: ”doar 1.600. Să vedem acum ce. La ce-i aici în București, nu e.. Să spunem cu aproximație că e bine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel