X Factor. Carla’s Dreams: Are toate șansele să câștige!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Echipa de băie ți sub 24 de ani a lui  Carla ’ s Dreams a trecut seara trecută prin mari emo ții, dar juratul a ales patru pentru a trece în etapa următoare ”X Factor”, iar juratul crede că are deja arma secretă pentru a câștiga cel de-al optulea sezon.

Leon Tudor Mureșan a fost cel care s-a oferit să deschidă Bootcamp-ul în echipa juratului Carla’s Dreams, chiar dacă nu a dus lipsă de emoții. ”Chiar știu care e nivelul și că nu sunt cel mai bun”, a spus acesta care a aflat cu teamă că în această etapă doar patru din cei zece concurenți vor trece mai departe. ”Mie mi s-a părut că abia acum ai venit pentru prima dată la audiții”, a remarcat Horia Brenciu, iar colegii juratului au fost la fel de greu de convins. ”Nu văd o evoluție de la audiții la Bootcamp, nu cred că a fost suficient și nu o să te așez pe scaun”, a spus juratul, iar decizia sa a crescut și mai mult tensiunea printre concurenții care se pregăteau să urce pe scenă.

Robert Hotin a fost primul concurent care a reușit să ocupe un scaun. Emoțiile nu l-au părăsit nici de această dată, astfel că după primele versuri, Robert a uitat complet versurile melodiei. ”Robert, eu azi nu sunt în poziție de judecător, eu te invit să cânți din nou piesa. Eu am cântat la primele concerte de pe foi, cum aș putea să îl ucid acum pe dânsul?”, a spus Carla’s Dreams. A doua încercare a fost mult mai norocoasă pentru acesta, chiar dacă diferența față de audiții nu a fost majoră, însă mentorul său a recunoscut că are o slăbiciune pentru calitățile lui native, astfel că i-a oferit primul scaun.   

Cristian Porcari și-a încercat seara trecută norocul pentru a doua oară în Bootcamp-ul ”X Factor”. ”Anul trecut am pierdut pe mâna mea, anul acesta trebuie să demonstrez de două ori mai mult ca să obțin un scaun. Dacă nu reușesc, va fi o dezamăgire față de mine”, a recunoscut acesta. Cristian a reușit să îl facă pe Carla’s Dreams să își schimbe părerea nu tocmai bună făcută după audiții și i-a oferit acestuia al doilea scaun în Bootcamp.

Andrei Geamăn, cel care la audiții a cântat pentru prima dată pe o scenă,  a venit plin de curaj în Bootcamp. ”Clar are acel ceva!”, a spus Carla’s Dreams, care l-a îndrăgit de la prima audiție. Andrei i-a suprins până la capăt pe cei patru jurați cu dezinvoltura sa, dar și cu o piesă extrem de bine aleasă. ”A fost cea mai nonconformistă interpretare pe care am văzut-o la X Factor! Eu m-aș risca cu tine în spectacole! Să nu te schimbi, dar să devii și mai bun”, a exclamat Horia Brenciu. Și ceilalți trei jurați au fost la el de fascinați de prestația lui Andrei, iar Carla’s Dreams i-a oferit un scaun. ”Mie nu mi se pare suficient dacă mă gândesc la dueluri sau la finală. Sunt absolut sigur că tu nu o să mergi mai departe, dar ești peste mulți concurenți care vor fi aplaudați în picioare. Eu asta caut, vreau ceva natural!”, a spus juratul.

Mihai Negru, pe numele său de rapper Zila Mike,i-a atras atenția lui Carla’s Dreams încă din audiții și chiar a văzut în el un posibil câștigător ”X Factor”. Mike nu l-a dezamăgit pe mentorul său și nici pe jurați, mai ales că a venit cu o nouă piesă scrisă de el, ”Velociraptorul Dance”. ”E o piesă cel puțin mizerabilă, îmi pare rău pentru daunele create aparatului vostru auditiv!”, i-a prevenit concurentul de la început. Nebunia sa i-a cuprins imediat pe jurați, care nu doar că s-au îndrăgostit de melodia sa, dar au fost cu toții de acord că Mike merita un scaun. ”A fost foarte rău, sunt sigur că oamenii de acasă au dat mai încet sau au schimbat postul, dar 10% dintre ei au dat mai tare și asta e foarte important! Eu voi face tot posibilul, dar până la limita dreptății, ca tu să ai ocazia să mai cânți aici”, i-a promis Carla’s Dreams înainte de a-i oferi acestuia un scaun.

Dragoș Bucătariu, probabil cel mai emotiv concurent de anul acesta, face eforturi pentru a-și folosi aceste trăiri în timp ce cântă, însă greul începe abia când se oprește. ”Acesta este cazul în care nici eu, nici el nu știm ce poate. Pentru mine, el este cel mai interesant concurent din Bootcamp”, a spus juratul încă de la început, așteptând cu mare interes prestația lui Dragoș. ”A fost ca o coregrafie vocală făcută de o doamnă în vârstă”, a spus Delia la finalul prestației, iar Carla’s Dreams l-a anunțat că nu îl va așeza pe scaun. ”Tu ai putea fi mai bun decât trei băieți de acolo, dar nu poți să faci asta într-o lună, pentru finală! Eu foarte rar sfătuiesc pe cineva să continue cu muzica, pentru că e un drum extrem de greu și lipsit de orice fel de fruct în multe cazuri, dar tu te rog să continui cel puțin încă un an”, a spus juratul.

Alexandru Stremițeanu nu este pentru prima dată la ”Xx Factor”, dar este pentru prima dată când ajunge până în Bootcamp și nici de data aceasta profesoara lui de canto nu l-a lăsat singur. ”Nu mă așteptam să trec de Bootcamp, dar cumva speram și voiam să ajung la Carla’s Dreams”, a povestit Alex care și-a făcut loc cu ușurință pe unul dintre cele patru scaune. De această dată a fost rândul lui Robert să părăsească ”X Factor”, după ce mentorul său a mărturisit că prestațiile concurenților săi nu au fost extraordinare. ”Am avut un Bootcamp slab, cu oameni foarte talentați. Din păcate toți au cântat mai slab decât în audiții”, a spus Carla’s Dreams.

Fostul finalist ”Next Star” Eduard Ungureanu a reușit să îi impresioneze nu doar pe jurați, ci și pe adversarii săi din Bootcamp, toți mărturisind că se tem de el și că îl văd ca pe viitorul câștigător ”X Factor”.  Eduard a venit alături de întreaga familie și de cățelușa sa. ”Când fac repetiții acasă, cățelul meu începe și el să cânte”, a povestit puștiul care a reușit să ridice sala în picioare, dar și pe Cristian Porcari de pe scaun. ”Aș spune că e primul concurent din grupa ta de care mi-e teamă”, a mărturisit și Delia.   

Alexandru Țală, obișnuit să cânte pe stradă în București, are de 21 de ani și face muzică de la cinci ani, când părinții l-au îndrumat pe acest drum. Alex a reușit să o cucerească pe Delia la audiții, însă lipsa pianului pare să îi fi aduc ghinion în Bootcamp. ”Mie nu mi-a plăcut, m-am simțit tensionat. Când vei vedea înregistrarea, vei vedea de ce se spune că ce e prea mult strică”, i-a spus mentorul său, care a recunoscut însă că avea așteptări mari de la Alex și nu se aștepta ca acesta să nu poată obține locul pe scaun.

Cristian Moldovan, căruiaCarla’s Dreams i-a promis încă din audiții că dacă va avea grupa de băieți îl va alege în Bootcamp, a fost sunat chiar de către jurat pentru a-i da vestea bună, însă... nu i-a putut răspunde de prima dată pentru că era la biserică, la slujbă. ”Unicul lucru pe care mi-l doresc de la Cristian este să nu se schimbe, dacă rămâne el, are toate șansele să câștige! Orice ar face, el este artist!”, a spus Carla’s Dreams, care a făcut o alegere grea pentru a-i oferi un scaun lui Cristian. Zika Mike a fost compromisul făcut de jurat, acesta părăsind Bootcamp-ul. ”Din păcate, tu ești epoca glaciară pentru Velociraptorul Mihai”, a spus Carla’s Dreams.

Ca urmare, pe 30 noiembrie, Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu.

Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda.  Din echipa lui Ștefan Bănică, Malina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala ”X Factor” de anul acesta.

 Vinerea viitoare, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”, Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra în Bootcamp  cu Grupurile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel