Xbox 20/20. Evenimentul care dezvăluie jocurile pentru Series X
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
De la anunțul Xbox Series X din decembrie 2019, Microsoft a ținut secrete multe detalii despre jocurile consolei de generație viitoare.

De la anunțul Xbox Series X din decembrie 2019, Microsoft a ținut secrete multe detalii despre jocurile consolei de generație viitoare, conform Cnet. Astăzi, compania va arăta capacitățile de rulare ale dispozitivului și câteva jocuri foarte anticipate de fanii Xbox, pe canalele sale oficiale.

Evenimentul de joi va fi primul dintr-o serie de show-uri lunare despre Xbox Series X, numit Xbox 20/20. Aproape toate specificațiile noii console au fost dezvăluite de Microsoft, însă cel mai important lucru rămâne un mister. Cum vor arăta jocurile pe hardware-ul de nouă generație?

Titlurile exclusive vor sosi mai târziu

Microsoft a transmis pe 30 aprilie că evenimentele se vor concentra pe titluri terțe, iar exclusivitățile precum Halo Infinite vor fi păstrate pentru date mai apropiate de lansare, precum iulie.

Unul dintre jocurile care vor fi dezvăluite în Xbox 20/20 este recent anunțatul Assassin's Creed Valhalla. Cea mai recentă aventură a seriei va fi acompaniată de Cyberpunk 2077, scriu publicațiile specializate în gaming. RPG-ul Sci-Fi va fi lansat în septembrie, dar va apărea și pe noua consolă Microsoft, iar gamerii care au cumpărat deja jocul pentru Xbox One vor putea să-l schimbe gratuit cu versiunea pentru Xbox Series X.

Specificații „monstruoase”

În martie, Microsoft a comunicat că noua consolă va avea un procesor Zen 2 la 3,8 GHz și un chipset video RDNA 2 la 1825 MHz, pentru a genera 12 teraflops de putere. Cea mai drastică schimbare a Xbox Series X este SSD-ul de 1 TB care promite nu numai viteze de încărcare extraordinare, dar permite și „sărirea" instantă între jocuri, caracteristică numită Quick Resume.

Consola Xbox Series X va fi lansată de sărbători, în 2020, adică la finalul anului. Prețul nu este încă făcut public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel