Yaya Toure, despre situația lui Sterling: „Se întâmplă, până și cu fratele meu mă cert, mă bag, mă lovesc”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook Yaya Toure
Foto: Facebook Yaya Toure
Ivorianul s-a adresat situației fostului coleg de la City și rasismului.

Yaya Toure a vorbit într-un interviu pentru Sky Sports despre situația lui Raheem Sterling și despre rasism. Ivorianul, care încă joacă la 36 de ani, a câștigat 16 trofee cu Man City și Barcelona.

„Consider că oamenii reacționează prea dur, la antrenamente se pot întâmpla lucruri din acestea. La meci (Liverpool – Man City), erau adversari, apoi direct la echipa națională", a spus Toure.

Tensiunea, un lucru normal la cel mai înalt nivel

 

„Se poate întâmpla, eu și cu fratele meu ne certăm, ne batem, ne lovim. Antrenorul ar trebui să-l scoată de acolo. Nu este bine pentru mentalitatea jucătorului", a adăugat Yaya Toure.

„Raheem este unul dintre cei mai buni jucători din Anglia în acest moment. Cred că Harry Kane nu este în formă maximă, Raheem este cel mai bun jucător al naționalei. Pentru el, să fie în această situație, cu toată presiunea din jurul său, trebuie să se ocupe de rasism, plus faptul că a fost huiduit pe Anfield, lucrurile astea îl pot afecta. Antrenorul nu trebuie să se implice", a concluzionat fostul jucător al lui City.

Rasismul, condamnat de Yaya Toure

 

Cât despre rasism, jucătorul ivorian a spus că fotbaliștii abuzați ar trebui să iasă de pe teren. „Cred că jucătorii trebuie să iasă și să plece acasă. Părăsirea terenului va trimite un mesaj important către FIFA și UEFA, arătându-le că fotbaliștii sunt mai importanți".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel