Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
10 aug, 15:44
Zeci de fermieri români din Germania cu teste negative COVID au fost repatriați
MAE anunță că alți 42 de români care munceau într-o fermă din Germania și care aveau trei teste negative pentru infecția cu SARS-CoV-2 au fost aduși în țară. Ei se adaugă altor 153 de români, care munceau în aceeași fermă, repatriați cu o aeronavă tip charter.

„Ministerul Afacerilor Externe precizează că, potrivit informațiilor comunicate de partea germană Consulatului General al României la München, autoritățile bavareze au inițiat o procedură de repatriere voluntară a cetățenilor români care dețin trei teste negative succesive pentru infecția cu SARS-CoV-2, precum și a celor care inițial au fost testați pozitiv și care au încheiat perioada de izolare prevăzută de legislația germană.

În acest context, MAE precizează că 42 de cetățeni români care dețin trei teste negative pentru infecția cu SARS-CoV-2 și au finalizat perioada de izolare prevăzută de legislația germană și care și-au exprimat dorința de a reveni în România, au fost repatriați pe cale rutieră, în cursul zilei de 8 august a.c., costurile fiind suportate de către autoritățile germane”, transmite MAE.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri