Ziua Națională. Cristina Neagu: Vom juca pentru voi, pentru noi și pentru România!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
Cristina Neagu a atras atenția asupra unui aspect important de Ziua Națională a României.

Printr-o postare pe Facebook, Cristina Neagu, în vârstă de 32 de ani, a amintit, de 1 Decembrie, că „în două zile jucăm la Campionatul European de handbal. Totul se desfășoară în condiții speciale, așa cum este această perioadă pentru noi toți.”

„Ca întotdeauna, am fi vrut să ne bucurăm de încurajările suporterilor noștri din tribune, dar știm sigur că veți fi lângă noi cu gândul și inima, oriunde v-ați afla. Ne vom gândi la voi și vom juca pentru voi, pentru noi și pentru România”, a mai precizat Cristina Neagu.

De asemenea, Cristina Neagu a transmis că „astăzi e o zi importantă pentru țara noastră și aș fi vrut să ne bucurăm cu toții de ea așa cum se cuvine, însă din păcate, acest lucru nu este posibil”.

Cristina Neagu i-a îndemnat pe români, în încheiere, să fie alături de echipa națională cu sufletul.

„În această perioadă putem să ne bucurăm în sinea noastră, să avem cât mai multă grijă de familiile noastre și să fim cu toții cu sufletul alături de echipa noastră națională. La mulți ani, români! La mulți ani, România!”.

În două zile jucăm la Campionatul European de handbal. Totul se desfășoară în condiții speciale, așa cum este această...

Publicată de Cristina Neagu pe Marţi, 1 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel