Urmărește emisiunea live
Ziua Z pentru Guvernul Orban. Cîţu iese la atac: Sunteți istorie
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Florin Cîțu
Florin Cîțu
Nu se va schimba nimic din punct de vedere al fiscalităţii, indiferent de ce se întâmplă astăzi, iar în buget sunt prinşi atât banii pentru plata salariilor cât şi banii pentru plata pensiilor în fiecare lună până la sfârşitul anului, scrie ministrul interimar al Finanţelor, Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook. 

'Îi asigur pe toţi antreprenorii şi angajaţii lor că indiferent de ce se întâmplă astăzi din punct de vedere al fiscalităţii nu se va schimba nimic şi suntem mai pregătiţi ca niciodată pentru orice eveniment. Pentru sectorul bugetar, în ciuda #fakenews-urilor psd-iste banii pentru plata salariilor au fost prinşi în buget şi deja aţi primit salariile mărite.'

'Pe pensionari îi rog să nu mai asculte propaganda mincinoasă psd-istă şi îi asigur că sunt bani prevăzuţi în buget pentru plata pensiilor în fiecare lună până la sfârşitul anului. Nu aşa cum a făcut PSD anul trecut când a asigurat bani de pensii doar pentru zece luni. Mesaj pentru parlamentari PSD care chiulesc organizat de la votul de învestitură: Sunteţi istorie!', scrie şeful de la Finanţe.

Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună, luni, de la ora 16:00, pentru învestirea noului Guvern Orban. Potrivit regulamentului comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru ca şedinţa în care se va vota învestirea Guvernului Orban II să se poată desfăşura, este nevoie de prezenţa în sală a cel puţin 233 de parlamentari, astfel încât să se asigure cvorumul necesar şedinţelor comune. PSD, Pro România şi ALDE au anunţat că parlamentarii nu vor participa la şedinţă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel