Urmărește emisiunea live
Zodia care face o mutare până în septembrie. Se trezește la timp și nu mai pierde!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
O zodie, încet-încet, își intră în ritm și se pregătește pentru toamnă.

Odată cu intrarea lui Marte în Fecioară, unei zodii „i se duce excesul de zeu și își dă seama că trebuie să înceapă să se pregătească să nu o prindă toamna fără nimic în buzunar. Nu mă refer neapărat la partea financiară, ci mai mult la a nu mai pierde timpul. Dacă s-au întors din vacanță, o perioadă vor mai visa, vor avea dor de ducă. Dar după își intră în ritm. Trebuie să învețe să fie mai ordonați, mai așezați, mai calculați și mai liniștiți", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

În altă ordine de idei, Marte a intrat în semnul Fecioarei până pe 4 octombrie 2019. Daniela Simulescu a explicat ce presupune acest lucru. „În data de 18 august 2019, Marte a intrat în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 4 octombrie. În astrologie, Marte este reprezentantul lui Ares, zeul războiului, și arată curajul, bravura, puterea fizică, impulsivitatea, competivitatea, sexualitatea, pasiunea, energia, agresivitatea.

Pe scurt, Marte este soldatul din fiecare dintre noi. Sau modalitatea cum alegem să acționăm zi de zi. Semnul Fecioarei este cel al muncii, rutinei, curățeniei, matematicii, pragmatismului, criticii, perfecțiunii, detaliilor, regulilor, dar și al altruismului”, a explicat astrologul DCNews. Continuarea AICI.

HOROSCOP. Daniela Simulescu, previziuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel